Welke fabrikanten produceren de beste eiwitrepen?

Personal Trainer September 18, 2018 0
Welke fabrikanten produceren de beste eiwitrepen?

Mensen die actief in de sportschool bezig zijn, dienen ook op hun voeding te letten. Het is voor dergelijke mensen gigantisch belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen.

Eiwitten zorgen tenslotte voor het verkrijgen van spieren en het in stand houden van de spiermassa. Daarnaast zorgen de eiwitrepen ervoor dat je spieren na het sporten sneller herstellen. Dat is uiteraard ook wenselijk, zodat je de volgende dag weer in de sportschool volle bak kan gaan.

Barebells

Het nuttigen van eiwitflesjes is absoluut aan te raden. Maar, wat zijn nou eigenlijk de beste eiwitflesjes. Voor ons staan de eiwitfdrankjes van Barebells stipt op nummer één. Deze eiwitrepen zitten boordevol eiwitten en hebben bovendien een unieke smaaksensatie. Hieronder vind je nog verschillende fabrikanten van eiwitrepen.

Overigens is Barebells van oorsprong Zweeds. De producten van Barebells zijn echter tegenwoordig in allerlei andere landen ook te verkrijgen. Jij kan in Nederland ook gewoon deze eiwitrepen kopen. Wat houdt je nog tegen?

Body & Fit

Eén van de grootste fabrikanten van eiwitrepen en aanverwante artikelen is Body & Fit. Als je in een willekeurige webshop naar eiwitrepen kijkt, zal je ongetwijfeld artikelen van deze producent zien.

Deze eiwitrepen zijn in feite vergelijkbaar met de eiwitrepen van Barebells. De meeste experts zijn echter van mening dat de smaak van de Barebells repen beter is dan de repen van Body & Fit.

Overige merken

Bovenstaande merken zijn eigenlijk wel de pioniers op het gebied van de eiwitrepen. Overige merken zijn onder andere PHD Nutrition, Optimum Nutrition, Powerbar, Mars, Grenada, FCB Sweden en Atkins.

Naar welk merk gaat jouw keuze uit? Uiteindelijk is het een kwestie van proberen, proberen en nog eens proberen. Let hierbij wel goed op de ingrediënten. De voedingsstoffen in de eiwitrepen van Barebells zijn hierbij perfect verdeeld; veel eiwitten, weinig suikers en weinig koolhydraten.

Leave A Response »