Bilspieren trainen

beheerder October 1, 2013 0
Bilspieren trainen

Sta jij ook wel eens te kijken voor de spiegel, half gedraaid, hoe zien mijn billen er uit? Te groot, te dik of te plat zijn de gedachtes die heel vaak bij vrouwen naar voren komen als ze in de spiegel naar hun eigen billen kijken. Is dat de reden waarom je graag je bilspieren trainen wilt?

Vaak maak je het in je gedachten nog veel erger dan dat het daadwerkelijk is, een logische gedachte want je wilt er graag mooi en perfect uit zien. Gelukkig dat je nog een strakke spijkerbroek aan kunt om je nare gedachtes over je achterwerk toch maar te vergeten want met die ene spijkerbroek zien je billen er wel mooi uit.

Maar, je kan ook helemaal tevreden worden over je billen, zodat je je ook in je bikini op het strand lekker kunt voelen, want dat is toch wat je eigenlijk wil. Er ‘lekker’ bijlopen? Naast gezond eten en gezonde voeding is bewegen heel erg belangrijk, voeding en bewegen staan natuurlijk met elkaar in verband, als je heel ongezond eet is het geen wonder dat je dikke billen kunt krijgen. Ook kun je je billen insmeren met allerlei zalfjes om je billen mooi te houden.

Daar wil ik het vandaag alleen niet over hebben, vandaag wil ik het hebben over het trainen van je bilspieren.

Bilspieren trainen door bewegen

Beweging is heel belangrijk, je bilspieren gebruik je namelijk best vaak tijdens het bewegen en daarom zou je voor een weekje zon eigenlijk het hele jaar goed moeten bewegen. Niet alleen je hele lichaam bewegen is een goede oefening, je kunt je bilspieren zelfs tijdens een kantoorbaan trainen, maak er een gewoonte van je bilspieren af en toe aan te spannen. Zo train je je bilspieren en krijg je mooie stevige billen.

Laat je niet uit het veld slaan

Je ziet wel eens jonge meiden lopen met mooie billen op het strand, en dat terwijl jij net je lange broek uit doet omdat je nog geen korrel zand hebt gezien. Dat is logisch, laat je niet demotiveren door alles wat ‘beter’ lijkt te zijn, buitenlucht, beweging over het strand en een bruin kleurtje maken je billen al meteen een stuk mooier!

Oefeningen voor thuis

Als je alleen je billen wilt trainen is het onzin als je je in wilt gaan schrijven voor de sportschool. Natuurlijk is sporten op de sportschool wel gezond maar thuis sporten is ook een goede optie. Bij het Thuis Trainen programma worden diverse oefeningen besproken die specifiek gaan over het trainen van je bilspieren.

Aan de hand van een Personal Trainer kan je dan je bilspieren gaan trainen, je voortgang bijhouden en lekker thuis voor de televisie de oefeningen doen voor super resultaten waarvan je spiegel zelfs verbaast wordt.

Bij het Thuis Trainen programma worden fitness oefeningen besproken die specifiek gaan over het trainen van je bilspieren.

Leave A Response »