Hoe kan je met hardlopen afvallen?

beheerder August 14, 2013 0
Hoe kan je met hardlopen afvallen?

Jaarlijks beginnen miljoenen mensen het nieuwe jaar met dat ene goede voornemen; gezonder gaan leven en afvallen. Jaarlijks stoppen miljoenen mensen dit goede voornemen ook weer weg. Ze hebben het ‘te druk met andere dingen’, of ‘geen tijd’. Er zijn tal van verschillende uitvluchten te bedenken om maar niet te hoeven beginnen aan datgene wat ze eigelijk zo graag willen, namelijk gezonder leven en meer bewegen. De hoofdoorzaak van al deze uitvluchten is dikwijls dat ze de moed niet hebben om de vicieuze cirkel waarin ze leven te doorbreken. Het ontvluchten van je veilige vertrouwde leefpatroon vereist moed, en het is soms moeilijk om dit te verzamelen. Een personal trainer kan je helpen dat ene stapje te zetten dat je zelf niet lukt.

Via www.personaltrainer-online.nl kun je gratis een personal trainer aanvragen. Deze personal trainer motiveert je om door te gaan op de momenten dat je wil opgeven en het even moeilijk hebt. Hierdoor kun je er in slagen om eindelijk te bereiken waar je van droomt. In het begin zal het moeilijk zijn om je aan de verschillende schema’s en bewegingseisen te houden, maar de personal trainer zal je coachen en ondersteunen, zodat je toch door blijft gaan. Na een tijdje zullen veel dingen vanzelfsprekend worden en de personal coach zal dan vooral gaan functioneren als een backup.

Via de website kun je niet alleen instructievideos bekijken, maar ook een soort dagboek bijhouden. Hierin kun je je behaalde resultaten noteren en dat werkt erg motiverend. Het is fijn om de stijgende lijn te zien en jezelf te realiseren dat jij sterk genoeg bent om dingen te bereiken. Je krijgt weliswaar hulp van je personal trainer maar zet de resultaten op eigen kracht neer. Doordat de oefeningen van de trainingsschema’s kunnen worden aangepast aan je behoeften en conditionele kenmerken kun je langzaam aan de moeilijkheidsgraad ervan bijstellen en dat zorgt ervoor dat het trainen leuk is en niet frustrerend zal zijn. Jaloers zijn op sportieve types is niet langer nodig, jij kunt één van hen worden. Waar wacht je nog op? Je personal trainer is er klaar voor, jij ook?

Leave A Response »