Hoe krijg ik een platte buik?

beheerder August 14, 2013 0
Hoe krijg ik een platte buik?

Heb jij ook net als zó veel mensen een klein zwembandje en kan je echt de lekkere dingen lastig weerstaan omdat je een levensgenieter bent en gewoon wilt doen en laten wat je niet laten kan? Dan is het lastig om er ook nog een strakke buik bij te houden, lastig? Ja het is namelijk zeker niet onmogelijk. Je krijgt bij veel personal trainers het antwoord: Doe veel, en laat veel! maar is hier ook nog een andere oplossing voor?

Natuurlijk is een platte buik een teken van een gezond en vitaal leven. En zo’n strakke buik is ook voor iedereen haalbaar, blokjes, geen blokjes, een mooie platte buik waarmee je graag over het strand loopt of het zwembad in duikt. Maar hoe wordt dat bereikt door al die mensen die er zo bij lopen? Laten hun nou ook zo veel en doen hun nou ook zo vaak die oefeningen? Dat zijn vragen die je jezelf waarschijnlijk al meerdere keren hebt afgevraagd.

Iedereen die zo’n mooie platte buik heeft doet er natuurlijk wat voor, maar door het doen van goede oefeningen, zowel voor je buik als voor je gehele lichaam komt je lichaam in een andere modus, een modus waarin het meer verbrand, ook als je rustig op de bank zit! En als je een mooie platte buik wilt, dan is cardio- en krachttraining noodzakelijk. Wil je er meer tempo in brengen omdat je over een aantal weken op vakantie gaat? Dan moet ik je toch ook echt aanraden om op je eten te gaan letten. Sorry! 😛

Maar hoe krijg je nou een plattere buik? Daar is een heel eenvoudig antwoord voor, verbrand meer calorieën dan dat je binnen krijgt. Klinkt natuurlijk makkelijk maar dat is het niet, hedendaags zitten in veel producten veel TE veel calorieën, en je kan heel makkelijk de fout in gaan met bepaalde producten, maar als je goed oplet, dan kan je het inderdaad redelijk gemakkelijk maken.

Zeker als je bezig bent met oefeningen is het wel slim om op je eten te letten, het is namelijk erg frustrerend om na een week of twee/drie te moeten concluderen dat het helemaal geen zin heeft. Maar natuurlijk heeft het wel zin, die oefeningen werken, maar het eten wat je tot je neemt scheelt zo veel in je resultaten. Vergelijk het met wielrennen, als je een hele goede fiets hebt, en je zet daar een minder goede wielrenner op, dan presteren ze samen minder goed als dat er op diezelfde fiets een goede wielrenner zit.

You get me?

Beperk dus de inname van koolhydraten, ze worden namelijk als vet opgeslagen als je ze niet gebruikt, dus wil je een platte buik, eet minder koolhydraten. Als je wilt afvallen en met name het afvallen buik is met de personal trainer Arno lang niet zo lastig meer.

Als je direct aan de slag wilt voor een platte buik, dan kan je een kijkje nemen bij het Thuis Trainen programma, je ontdekt hoe je eenvoudig vanuit je woonkamer in slechts dertig minuten per keer een platte buik krijgt.

Leave A Response »