Kosten personal trainer

beheerder August 13, 2013 0
Kosten personal trainer

Als je denkt dat een personal trainer alleen voor mensen met veel geld is heb je het mis, steeds meer ‘gewone’ burgers gaan op zoek naar een coach om ze te helpen! Een fitness coach kan je namelijk helpen met alledaagse problemen zoals afvallen, strakkere billen, armen, benen en uiteraard een strakkere buik krijgen.

Wat zijn de kosten van een personal trainer?

De kosten van een personal trainer hangen van een aantal factoren af, de ervaring van de personal trainer, de tijd die je wilt dat hij of zij aan je besteed en natuurlijk het doel van de gehele training.

De kosten kunnen vaak hard oplopen als je een goede trainer wilt strikken, tevens moet je een vertrouwensband opbouwen met je trainer en weet je niet of de klik er zal zijn die wel altijd gewenst is.

Als je een kleine schatting wilt krijgen van de kosten per uur dan kan ik je die wel geven. Dit is ongeveer € 50 tot € 80 per uur. Redelijk veel geld maar de personal trainer gaat jou wel helpen je doelen te bereiken.

Beperk de kosten met een personal trainer online

Door middel van het thuis trainen programma neem je je eigen personal trainer in huis, zo kan je eenvoudig en goedkoop volledige lessen volgen van de personal trainer in je huiskamer! Is dat niet ideaal? Je kunt je volledig foccussen op je doel en dat voor maar een klein bedrag waarvoor je eenmalig betaald. Je krijgt het gehele pakket in DVD’s en je kan de training volgen op je computer, laptop of televisie.

Arno is een ervaren trainer en heeft al met meerdere mannen en vrouwen diverse doelstellingen behaald, hij weet dus als geen ander wat je nodig zult hebben bij het bereiken van jou eigen doelstelling.

GRATIS trainingsvideo’s

Als jij wilt weten hoe je eenvoudig met Arno wilt ontdekken hoe je jou droomlichaam kan bereiken, en hierbij zwaar op de kosten te besparen om dit online te doen. Dan wil ik je graag uitnodigen om je naam en e-mailadres hieronder in te vullen.

Je krijgt hier GRATIS toegang tot meer dan 7 trainingsvideo’s waarbij je binnen twee weken al resultaat ziet. Zo kun je direct op je kosten besparen!

Leave A Response »