Mercola

beheerder April 22, 2015 0

Nee Joseph M. Mercola is geen bekend frisdrank producent, wat is hij dan wel, nou een heleboel. Naast een gediplomeerd dokter is de in 1954 geboren Amerikaan ook schrijver van twee bestsellers, een aanhanger, uitvoerder en promotor van alternatieve geneeswijzen. Verder heeft hij onder de merknaam Dr Mercola een aantal medische preparaten op de markt gebracht die je kunnen helpen en ondersteunen bij het behouden en beginnen van een gezonde levensstijl. Deze voedingssupplementen hebben in hun 15 jarige bestaan de wereld veroverd, steeds meer mensen raken overtuigd van de kracht van deze preparaten. Mercola heeft een visie en wil het liefst mensen helpen om volgens zijn visie te leven, het houd dan ook niet op bij het schrijven van boeken of het verkopen van preparaten, nee hij heeft zijn eigen medisch centrum laten bouwen in Illionois waar volledig volgens zijn filosofie gewerkt wordt.

De heer Mercola was in 1954 op onze aardbol terecht gekomen, 22 jaar later behaalde hij zijn eerste universitaire diploma aan de universiteit van Illionois. Vervolgens ging hij doorstuderen op de opleiding osteopathie aan de Midwestern university, deze studie rondde hij in 1982 af. Zijn bekendheid verwierf hij door het schrijven van bestsellers: No grain diet (2003) en The great bird flue hoax (2006).

Stoffen al granen en suikers horen eigenlijk helemaal niet thuis in ons dieet. Als gevolg van dit veranderde dieet krijgen veel mensen last van welvaartsziekten als darmklachten, hartklachten, obesitas en diabetes.  Daarom raad hij het Paleo dieet aan, dit wordt ook wel het oerdieet genoemd. Het komt er op neer dat je alleen nog onbewerkt voedsel mag eten, dus veel verse groenten, vlees, vis, fruit en noten. De focus ligt niet op kwantiteit maar op kwaliteit. Verder zijn er volgens Mercola grote tekorten aan Vitamine Dbij veel westerse mensen.

Volgens Mercola hoef je niet te schrikken en radicaal je levensstijl te veranderen om je gezondheid te verbeteren. Hij heeft een uitgebreid assortiment aan producten geproduceerd om je de perfecte ondersteuning in je levensstijl te bieden.

Leave A Response »