Waarom een personal trainer?

beheerder August 13, 2013 0
Waarom een personal trainer?

Er zijn meerdere redenen waarom je een personal trainer in arm moet nemen, de grootste voordelen van een personal trainer noem ik hier.

Beter en sneller resultaat

Omdat je persoonlijk gecoacht wordt is falen geen optie, tenzij je zelf totaal geen doorzettingsvermogen hebt natuurlijk maar je wil afvallen, gezonder leven, fitter zijn, of iets anders waarvoor je een personal trainer nodig hebt. Je betaald ervoor en je wil er voor gaan toch? Nou dat bedoel ik! Falen is geen optie, daarnaast worden je doelen bepaald en wordt er samen met je personal trainer vastgesteld hoe het snelste de doelen worden behaald.

Hartstikke betaalbaar

Een aantal jaar waren personal trainers onbetaalbaar, alleen voor de beroemdheden en de sporters waren de personal trainers beschikbaar. Maar nu niet meer, je kunt tegenwoordig zelfs online een personal trainer regelen! Personal trainers zijn nu ook gewoon betaalbaar voor burgers zoals jij en ik.

Daarnaast moet je jezelf altijd afvragen hoeveel het jou waard is, een personal trainer kan namelijk één van de belangrijkste personen worden in je leven. Hij of zij gaat jou namelijk helpen jou doelen te bereiken en jou te helpen aan een gezond en vitaal leven!

Iemand om op terug te vallen

Jou personal trainer is altijd iemand om op terug te vallen, iemand die jou kan helpen herinneren waar je het allemaal voor doet. Een echte stok achter de deur dus! Je kan zeggen dat je er van moet houden of juist niet. Maar dit is uiteindelijk voor iedereen het beste, iemand die continu op je lip zit omdat jij je doelen moet behalen.

Geconcentreerd en gemotiveerd blijven

Eén van de meest voorkomende dingen waardoor mensen afhaken is door gebrek aan motivatie of afgeleid zijn van het doel. Geconcentreerd en gemotiveerd blijven is daarom een erg goede reden waarom mensen kiezen voor een personal trainer. Een personal trainer helpt je om je te focussen op je doel, waar je het voor doet en hierdoor blijf je gemotiveerd en stel je steeds strakkere doelen om te behalen. Je wordt een gedreven persoon die graag het gene wil bereiken waarvoor de personal coach is aangesteld.

Goede methodes

Een personal trainer is een ervaren persoon die weet wat hij of zij doet, hierdoor kan je een graantje meepikken van de methodes die erg effectief zijn. Je leert de methodes en krijgt ze onder de knie zodat jij zelf ook een gedeelte van de kennis mee krijgt van je personal trainer.

Hierdoor krijg je kennis van je eigen lichaam, gezonde methodes en leer je meer over jezelf en over de manieren van het bereiken van doelen. Gebruik je personal trainer als bron van informatie en je leert erg veel van de sessies en gesprekken die je zult hebben.

Leave A Response »