Zwarte T-shirts zijn praktisch en veilig

Personal Trainer September 27, 2018 0
Zwarte T-shirts zijn praktisch en veilig

Zwarte T-shirts zijn één van de meest gedragen kleuren bij mannen.  Zwart is praktisch, veilig en zeer chic. Een bijkomend voordeel is dat zwart afkleedt. Eigenlijk is zwart de beste kleur die er is. Of wordt de kleur zwart toch iets te veel op een voetstuk geplaatst? Praktisch is dan ook de kleur van zwarte T-shirts. De meeste vlekken zijn op zwarte T-shirts niet zichtbaar. Kreukels vallen veel minder op dan bij lichte kleding. Zwarte T-shirts zijn een kleur voor iedereen. Veilig, zo is zwart wel te noemen. Om die reden dragen veel mannen zwart. Toch zijn er nog veel meer veilige, neutrale kleuren, maar die we veel minder voorbij zien komen. Denk hierbij aan een donkerblauw of donkergrijs T-shirt. Dit zijn kleuren die vrijwel iedereen kan hebben

Zwarte shirts, hoe blijven ze mooi zwart

Was je zwarte was met zout of babyshampoo. Ook wordt aangeraden om natuurazijn te gebruiken. Dit gaat allemaal over een handwas. Gebruik je de machine zorg er dan voor dat de zwarte T-shirts ook bij andere donkere was gewassen wordt.  Het beste kun je de T-shirts binnenstebuiten wassen.  Zorg ervoor dat de temperatuur niet te hoog wordt, want heet water maakt vezels kapot, dus maximaal 30 graden. Gebruik een kort wasprogramma, want hoe langer je wast hoe groter de kans dat de verf uitloopt. Schaf een speciaal wasmiddel aan voor donkere kleding. Omdat je op een lagere temperatuur wast, is het aan te bevelen om een vloeibaar wasmiddel te gebruiken, daar een poederwasmiddel veel moeilijker oplost.

Diverse outfits

Voor de komende wintermaanden is zwart een veelvoorkomende keuze. Een zwarte blazer dragen met een zwart T-shirt is een stijlvol en vooral tijdloze combinatie. Door te kiezen voor een zwarte pantalon creëer je een zeer artistieke outfit. Wil je toch meer casual draag dan een lichtere spijkerbroek. Een tijdloze outfit wat er ook nog eens zeer stijlvol uitziet is een kakikleurige broek combineren met een zwart V-hals T-shirt.

Leave A Response »